Anmäl dig till vår läger eller events

Klicka på trädet för att komma till anmälningsformuläret!

Anmälan är stängd för sommar 2021!

Här kan du anmäla dig/ditt barn till SDUF:s läger och events för 2021!

Anmälningsformulär hittar du om du klickar på trädet här bredvid!

Anmälan är stängd för sommar 2021!


För mer detaljerad information om alla läger och events, klick här.

När du har väl klickat på trädet, då kommer du fram till en formulär där du kan fylla i dina/barnens personuppgifter och andra viktiga information som vi behöver för att kunna erbjuda en härlig lägervistelse för dig/din barn!

På länken finns det viktig information att läsa/titta genom noga vid anmälan och information om hur SDUF jobbar med teckenspråksmiljön på läger. Läs gärna noggrant innan du fyller anmälningsformuläret.

Vid problem eller frågor, mejla till lager@nullsduf.se

VIKTIG INFORMATION ATT LÄSA/TITTA GENOM NOGA VID ANMÄLAN

Först till kvarn-principen: Vi kör först till kvarn gällande anmälningar, så fort vi ser depositionsinbetalningen hos oss. Då skickar vi bekräftelse till dig. De läger som är undantagen från först till kvarn-principen är EUDY och WFDYS, där får man besked efter anmälningsdeadlinen.

Deposition på 500 kr ska betalas in till SDUF för att din anmälan ska vara giltig. Inbetalningen görs till vårt bankgiro: 5759-5647 eller med Swish till 123 218 1477 och skriv ”Deposition + ditt namn + vilket läger/event”. Om du får plats på lägret, så betalar du in resten av deltagaravgiften senare. Om du inte får plats på lägret, så betalar vi tillbaka 500 kr till dig. Om du hoppar av efter anmälningsdeadlinen 11 mars 2021 (olika datum för olika läger, se ”Läger & events” för exakta datum) utan giltigt läkarintyg, så behåller SDUF depositionen. Efter 11 mars 2021 (olika datum för olika läger, se ”Våra läger och events” för exakta datum) behåller SDUF hela lägeravgiften vid avhopp, samt deltagaren är skyldig att betala avbokningskostnader för t ex flyg/tåg.

Informationen uppdateras och det som finns här är allt som vi har fått från t ex de utländska lägerarrangörerna, och det kan uppdateras fler gånger, t ex om deltagaravgiften eller resor fram till anmälan-deadlinen. Det är på eget ansvar att kolla här innan dess. Om det kommer ny information efter deadlinen, så mejlar SDUF ut till alla anmälda.

All kommunikation på lägren sker självklart på fullt teckenspråk. Vi använder inget tal i lägren. Våra läger är teckenspråkiga frizoner för döva och hörselskadade, där man kan känner sig trygg och fullt delaktig på teckenspråk. Vid läger utomlands används ofta blandat med olika länders teckenspråk och internationella tecken. Vi skickar med ledare som är vana med det. Se mer information här nedan om hur SDUF arbetar med teckenspråksmiljön på läger. Känner du dig osäker på teckenspråket? Vi tipsar om Unga Hörselskadade, Dövblind Ungdom och Riksförbundet DHB – de har läger också med tal!

Medlemmar får medlemsrabatt
SDUF:s läger är till för alla – men SDUF-medlemmar får medlemsrabatt. Mer information om rabatter för olika läger finns här. För att bli medlem, klick på länken: Medlem – Start (sdr.org) Är du osäker på om du är medlem? Fråga oss!

Behöver du ekonomiskt stöd till deltagaravgiften?
Klick på länken: http://sduf.se/ansoka-till-fonder-och-stiftelser/ för lista och tips över olika fonder och stiftelser att söka om bidrag för lägerkostnader. SDUF ger inte bidrag till enskilda medlemmar.

Vill du se vad man har gjort på läger förut?
Rapporter finns här och bilder finns här samt i SDUFs Facebook och Instagram!

Vid problem, funderingar eller frågor om läger, deposition, medlemskap eller att söka fonder, kontakta verksamhetsansvariga Ellinor Persson:
E-mail: ellinor@nullsduf.se
SMS/whatsapp: 0735 287 971
Skype: via tidsbokning