Blog

Senaste numret av Unga Dövas Zon i Dövas Tidning nr 2 2021 är här! Där har ledamoten Josephine Olvhöj Kirkegaard skrivit krönikan ”Sociala medier under coronatiden”. Trevlig läsning!

Lägergruppens nyhetsbrev mars 2021

Stort tack till alla som har anmält/ansökt till våra läger! Ni kommer att få besked via mejl inom kort. Vi har lite brist på ledare till NUL STAFF, därav förlänger vi deadline för ansökan till 15 april! Missa inte chansen att jobba som STAFF på nordiska ungdomsläger i Säfsen! Alla som har fått jobb som…
Läs mer

Unga Dövas Zon nr 1 2021

Senaste numret av Unga Dövas Zon i Dövas Tidning nr 1 2021 är här! Där har ledamoten Kalle Löfgren skrivit krönikan ”Året som jag tror att många vill tro på”. Trevlig läsning!

Anmälan till våra läger år 2021 är öppen!

Här finns länkar till information om våra läger och formuläret för anmälan/ansökan! Våra läger och events – Sveriges Dövas Ungdomsförbund (sduf.se) Anmäl dig till vår läger eller events – Sveriges Dövas Ungdomsförbund (sduf.se) Jobba som ledare – Sveriges Dövas Ungdomsförbund (sduf.se) Kontakta lägergruppen på lager@nullsduf.se om det är något funderingar. Välkommen med din anmälan/ansökan!

Handlingar till förbundsstämma 2020 finns nu på hemsidan!

Nu finns alla handlingarna till förbundsstämman här på vår hemsida. Alla är hjärtligt välkomna att läsa eller syssna på teckenspråksöversättningarna. Klicka på länken härnedan för att komma till handlingarna.

SDUFs ny språkresesamordnare!

Nu kan vi äntligen presentera vem som blir vår språkresesamordnare! Här i videon presenterar Josephine sig själv. Kika! Hennes huvudsaklig arbetsuppgift blir att planera och förbereda allt inför språkresa till USA under sommaren 2021!

SDUF söker språkresesamordnare

SDUF söker nu dig som vill jobba på uppdrag hos SDUF, för att samordna en grym språkresa till USA sommar 2021 för döva och hörselskadade ungdomar 14-17 år! Deadline för ansökan: 27 september 2020 till ansokan@nullsduf.se. Hur ser uppdraget ut? Du jobbar hemma/på distans, men får självklart komma till vårt kontor i Stockholm. Du samarbetar…
Läs mer

Unga Dövas Zon nr 4 2020

Senaste numret av Unga Dövas Zon i Dövas Tidning nr 4 2020 är här! Där har ledamoten Julia Garhn skrivit krönikan ”Mina tankar om dövrörelsen i Sverige”. Där finns även rapport från Barnläger och information om ett nytt projekt! Vill du även läsa gamla nummer? Klick här. Trevlig läsning!

Kallelse till förbundsstämma 2020

Hösten närmar sig, då innebär det att det är snart dags för SDUF:s förbundsstämma! Varmt välkomna till SDUF:s förbundsstämma 2020 den 6-8 november i Sundsvall, där ungdomsklubbar, elevrådsrepresentanter och övriga gäster sammanfattar 2019 och beslutar om SDUF:s verksamhet och arbete 2021! Kallelse till SDUF:s förbundsstämma den 6-8 november 2020 i Sundsvall finns hos ungdomsklubbarna, elevråden och…
Läs mer

Sveriges Dövas Ungdomsförbund söker volontärsamordnare

Vi söker volontärsamordnare till vår barn- och ungdomsjour på teckenspråk med start 15 september 2020. Barn- och ungdomsjour på teckenspråk, BOUJT, är en verksamhet som startades för tre år sedan. Idén är att döva och hörselskadade barn och ungdomar i ålder 7 – 21 år ska få möjlighet att få chatta med våra ideella volontärer,…
Läs mer