För mer information om språkresan, klick här!

Anmälningsformulär för språkresa 2017 

* = obligatoriskt fält

Förnamn:*

Efternamn:*

Personnummer (inkl de 4 sista siffrorna):*

Gatuadress:*

Postnummer:*

Ort:*

E-mailadress:*

OBS! Information om språkresan skickas till dig enbart till den här adressen. Det är ditt ansvar att kolla dina mail och att meddela om du byter e-mailadress.

Det är OK att lämna ut min mailadress till andra deltagare för t ex samåkning till flygplatsen/resan:*
Ja
Nej

Målsman eller anhörigs mobilnummer, för kontakt i nödfall:*

T-shirtstorlek:*
XS
S
M
L
XL
XXL

Jag är:*
Kille
Tjej
Annat
(pga rumsfördelning)

Döv
Hörselskadad/CI-användare
Hörande

Jag kan simma minst 200 meter:*
Ja
Nej

Övrigt (som är viktigt för SDUF att känna till, för att ge mig ett bra bemötande):
Jag brukar använda assistent, t ex i skolan
Jag har synskada
Jag har rörelsehinder
Jag har specialkost/allergi:
Annat:

Bilder/filmer på mig/mitt barn får publiceras i bl. a. Dövas Tidning, verksamhetsberättelser, hemsida och sociala medier:*
Ja
Nej

Dessa är obligatoriska fält:
Jag har läst genom "Viktig information att läsa genom noga vid anmälan" och förstår vad det innebär när jag skickar min anmälan och betalning.
Jag förstår att SDUF:s lägerverksamhet och alla läger/språkresa är på fullt teckenspråk och att jag behärskar teckenspråk för full delaktighet.

Skriv det som står på rutan härnedan och klicka på skicka.
captcha

DEADLINE 15 FEB 2017

Viktig information att läsa genom noga vid anmälan

Deposition på 2000 kr ska betalas in till SDUF för att din anmälan ska vara giltig. Inbetalningen görs till vårt bankgiro: 5759-5647 eller med Swish till 123 218 1477 och skriv ”Deposition + ditt namn + språkresa”. Om du får plats på språkresan, så betalar du in resten av deltagaravgiften senare. Om du inte får plats på språkresan, så betalar vi tillbaka 2000 kr till dig. Om du hoppar av efter 15 februari 2017, så behåller SDUF depositionen. Efter 28 februari 2017 behåller SDUF hela språkreseavgiften vid avhopp, samt deltagaren är skyldig att betala avbokningskostnaden för t ex flyg.

Det är viktigt att du ger oss en kopia av ditt pass i anmälan, detta för att vi ska kunna boka flygresor snabbt och billigt!

OBS! Enligt lagen så måste alla ha pass som är giltiga i minst sex månader efter det datum som resenärer lämnar USA. Du måste alltså fixa en ny pass redan nu om ditt pass går ut snart! OBS!

Informationen uppdateras och det som finns här är allt som vi har fått från USA, och det kan uppdateras fler gånger, t ex om deltagaravgiften eller resor. När det är xx-xx 2017, så ska all information som finns här om språkresan vara slutgiltig. Det är på eget ansvar att kolla här innan dess.

All kommunikation på språkresan sker självklart på fullt teckenspråk. Vi använder inget tal under språkresan. SDUF:s läger är teckenspråkiga frizoner för döva och hörselskadade, där man känner sig trygg och är fullt delaktiga på teckenspråk. Vid språkresor till USA används svenskt teckenspråk, internationella tecken och amerikansk teckenspråk. Vi skickar med ledare som är vana med det.

Du ska vara medlem i SDUF för att kunna åka på våra läger. För att bli medlem, klick här (länk). Är du osäker på om du är medlem? Fråga oss!

Vid problem, funderingar eller frågor om läger, deposition eller medlemskap, kontakta språkresesamordnaren Sofia Lindevall.
E-mail: sprakresa@nullsduf.se
SMS/whatsapp: +4670-940-0413
Skype: sprakresa@nullsduf.se

Behöver du ekonomiskt stöd till deltagaravgiften? Klick här för lista över fonder och stiftelser

Vill du se vad man har gjort på språkresor förut? Rapporter finns här och bilder finns här