För mer information om språkresan, klick här!

DEADLINE 21 FEB 2019 (ett par platser kvar – först till kvarn)

Anmälningsformulär för språkresa 2019

* = obligatoriskt fält

Förnamn:*

Efternamn:*

Personnummer (inkl de 4 sista siffrorna):*

Gatuadress:*

Postnummer:*

Ort:*

E-mailadress:*

OBS! Information om språkresan skickas till dig enbart till den här adressen. Det är ditt ansvar att kolla dina mail och att meddela om du byter e-mailadress.

Anhörig/närståendes mobilnummer, för kontakt i nödfall:*

T-shirtstorlek (unisex):*
XS
S
M
L
XL
XXL

Jag är:*
Kille
Tjej
Annat
(pga rumsfördelning)

Döv/hörselskadad
Hörande

Jag kan simma minst 200 meter:*
Ja
Nej

Övrigt (som är viktigt för SDUF att känna till, för att ge mig ett bra bemötande):
Jag brukar använda assistent/resursperson, t ex i skolan
Jag har synskada
Jag har rörelsehinder
Jag har specialkost/allergi:
Annat:

Bilder/filmer på mig/mitt barn får publiceras i bl. a. Dövas Tidning, verksamhetsberättelser, hemsida och sociala medier:*
Ja
Nej

Jag/mitt barn är medlem i SDUF år 2019:*
Ja
Nej
SDUF:s medlemmar får medlemspriset på 15 000 kr. Annars gäller fullt pris på 20 000 kr eller ev. mer.

Hur fick du reda på informationen om SDUF:s språkresa? (du kan välja flera alternativ):
SDUF:s sociala medier
SDUF:s hemsida
SDUF:s sidor i Dövas Tidning
SDUF:s skolturné/skolbesök
Under SDUF:s events/träffar
SDUF:s broschyrer
Annat sätt:

Dessa är obligatoriska fält:*
Jag har läst genom "Viktig information att läsa genom noga vid anmälan" och förstår vad det innebär när jag skickar min anmälan och betalning.
Jag förstår att SDUF:s lägerverksamhet och språkresa är på fullt teckenspråk och att jag/mitt barn behärskar flytande teckenspråk för full delaktighet.
Jag godkänner att SDUF samlar och använder mina/mitt barns personuppgifter enligt SDUF:s integritetspolicy och dataskyddsförordningen GDPR, för att kunna ordna ett så bra läger som möjligt för mig/mitt barn och att uppgifternas raderas efter lägrets slut (mer information om integritetspolicyn finns här: http://sduf.se/filarkiv/ eller kontakta kansli@nullsduf.se).

Skriv det som står på rutan härnedan och klicka på skicka.
captcha

DEADLINE 21 FEB 2019 (ett par platser kvar – först till kvarn)

Viktig information att läsa genom noga vid anmälan

Deposition på 2000 kr ska betalas in till SDUF för att din anmälan ska vara giltig. Inbetalningen görs till bankgiro: 5759-5647 eller med Swish till 123 218 1477 och skriv ”Deposition + ditt namn + språkresa”. Om du får plats på språkresan, så betalar du in resten av deltagaravgiften senare. Om du inte får plats på språkresan, så betalar vi tillbaka 2000 kr till dig. Om du hoppar av efter 10 februari 2019 (21 februari för de sista platserna) så behåller SDUF depositionen. Avhopp efter 3 mars 2019 utan giltigt läkarintyg så behåller SDUF hela deltagaravgiften, samt deltagaren är skyldig att betala eventuella avbokningskostnader för t ex flyg. Önskar du delbetalning, kontakta oss!

Det är viktigt att du mailar oss en kopia av ditt pass i anmälan, detta för att vi ska kunna boka flygresor snabbt och billigt! Maila till sprakresa@nullsduf.se

OBS! Enligt lagen så måste alla ha pass som är giltiga i minst 6 månader efter det datum man lämnar USA. Du måste alltså fixa nytt pass redan nu om ditt pass går ut snart! Maila oss kopia av ditt pass med anmälan.

Informationen uppdateras och det som finns här är allt som vi har fått från arrangörerna i USA, och det kan uppdateras fler gånger, t ex om programinnehåll eller resor. När det är 10 februari 2019, så ska all information som finns här om språkresan vara slutgiltig. Det är på eget ansvar att kolla här innan dess. Dyker det upp ny information efter, skickar vi ut det på e-mail.

All kommunikation på språkresan sker självklart på fullt teckenspråk. Vi använder inget tal under språkresan. SDUF:s läger är teckenspråkiga frizoner för döva och hörselskadade, där man känner sig trygg och är fullt delaktig på teckenspråk. Vid språkresor till USA används svenskt teckenspråk, internationella tecken och amerikanskt teckenspråk. Vi skickar med ledare som är vana med det.

Som medlem får du medlemspris på språkresan.  Annars får du betala fullt pris. För att bli medlem, klick här (länk). Är du osäker på om du är medlem? Fråga oss!

Vid problem, funderingar eller frågor om läger, deposition eller medlemskap, kontakta språkresesamordnaren Gulistan Karro.
E-mail: sprakresa@nullsduf.se
SMS/whatsapp: +46704081783
Skype: boka tid via sprakresa@nullsduf.se

Behöver du ekonomiskt stöd till deltagaravgiften? Klick här för lista över fonder och stiftelser

Vill du se vad man har gjort på språkresor förut? Rapporter finns här och bilder finns här