Språkresa anmälan

För mer information om språkresan, klick här!

Anmälan är nu stängd. Varmt välkommen att senare anmäla ditt intresse här till nästa språkresa 2021! 

Viktig information att läsa genom noga vid anmälan

Deposition på 2000 kr ska betalas in till SDUF för att din anmälan ska vara giltig. Inbetalningen görs till bankgiro: 5759-5647 eller med Swish till 123 218 1477 och skriv ”Deposition + ditt namn + språkresa”. Om du får plats på språkresan, så betalar du in resten av deltagaravgiften senare. Om du inte får plats på språkresan, så betalar vi tillbaka 2000 kr till dig. Om du hoppar av efter xx så behåller SDUF depositionen. Avhopp efter xx utan giltigt läkarintyg så behåller SDUF hela deltagaravgiften, samt deltagaren är skyldig att betala eventuella avbokningskostnader för t ex flyg. Önskar du delbetalning, kontakta oss!

Det är viktigt att du mailar oss en kopia av ditt pass i anmälan, detta för att vi ska kunna boka flygresor snabbt och billigt! Maila till sprakresa@nullsduf.se

OBS! Enligt lagen så måste alla ha pass som är giltiga i minst 6 månader efter det datum man lämnar USA. Du måste alltså fixa nytt pass redan nu om ditt pass går ut snart! Maila oss kopia av ditt pass med anmälan.

Informationen uppdateras och det som finns här är allt som vi har fått från arrangörerna i USA, och det kan uppdateras fler gånger, t ex om programinnehåll eller resor. När det är xx, så ska all information som finns här om språkresan vara slutgiltig. Det är på eget ansvar att kolla här innan dess. Dyker det upp ny information efter, skickar vi ut det på e-mail.

All kommunikation på språkresan sker självklart på fullt teckenspråk. Vi använder inget tal under språkresan. SDUF:s läger är teckenspråkiga frizoner för döva och hörselskadade, där man känner sig trygg och är fullt delaktig på teckenspråk. Vid språkresor till USA används svenskt teckenspråk, internationella tecken och amerikanskt teckenspråk. Vi skickar med ledare som är vana med det.

Som medlem får du medlemspris på språkresan.  Annars får du betala fullt pris. För att bli medlem, klick här (länk). Är du osäker på om du är medlem? Fråga oss!

Vid problem, funderingar eller frågor om läger, deposition eller medlemskap, kontakta språkresesamordnaren xx.
E-mail: sprakresa@nullsduf.se
SMS/whatsapp: xx
Skype: boka tid via sprakresa@nullsduf.se

Behöver du ekonomiskt stöd till deltagaravgiften? Klick här för lista över fonder och stiftelser

Vill du se vad man har gjort på språkresor förut? Rapporter finns här och bilder finns här