Boka en ambassadör till din lokala/regionala styrelse i vår!

Du visar för närvarande Boka en ambassadör till din lokala/regionala styrelse i vår!

Boka en ambassadör till din lokala/regionala styrelse i vår!

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

När våren kommer medföljer nya, spännande möjligheter! Nu har alla organisationers lokala- och regionala avdelningars styrelser i En Stärkt Röst möjligheten att boka en av projektets ambassadörer för ny inspiration.

Under vintern har projektet En Stärkt Röst utbildat nio ambassadörer i projektets organisationer som ska hjälpa lokala- och regionala styrelser att komma igång med viktiga diskussioner. Ambassadörerna är utbildade att hålla i olika workshoppar som ger er styrelse ett lyft, en funderare eller en inspirationsbomb för ert framtida arbete på lång- eller kort sikt.

Fördelar med att boka en ambassadör:
Våra ambassadörer kommer att kunna sätta fart på diskussioner i era styrelser om: demokrati, ledarskap, engagemang och påverkan för att ge nya infallsvinklar och ny inspiration kring dessa viktiga kärnämnen som en styrelse behöver ha med jämna mellanrum. Våra ambassadörer håller inte i föreläsningar utan låter styrelserna själva komma fram till egna lösningar för hur de kan gå vidare i sitt arbete. Ambassadören finns där för att vägleda er styrelse fram till målet! Ni kommer tillsammans i er styrelse pröva på att diskutera i spännande former med hjälp av varierande övningar. Att boka en ambassadör är dessutom kostnadsfritt!

Upplägg:
Upplägget kring workshopen läggs upp tillsammans med styrelsen och den bokade ambassadören. Ambassadören kan till exempel komma till ert styrelsemöte och hålla en timmes workshop om något ni behöver diskutera och lyfta till nya höjder. Möjligheterna är många och ni är båda med i planeringen. Ambassadören utför sedan era önskemål och det ni kommit överens om på själva workshoppen.

Frågor?

Kontakta mig, det vill säga projektledare Stephanie: stephanie@nullenstarktrost.se eller telefon/sms: 0723-50 65 51

Gör en bokningsförfrågan till: ambassador@nullenstarktrost.se