Anmäl dig till SDUF:s ungdomsklubbskonferens 2015!

Anmäl dig till SDUF:s ungdomsklubbskonferens 2015!

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Nu är det dags för SDUF:s ungdomsklubbskonferens 2015! Det blir av i Vänersborg den 13-15 november, med temat ”Civil olydnad”.

Varje år samlas representanter från SDUF:s ungdomsklubbar till konferens. Under ungdomsklubbskonferensen tas ämnen upp som berör ungdomsklubbarna och man får chans att ge och ta emot tips från varandra som kan utveckla ens egen ungdomsklubb. Helgen är dessutom ett tillfälle till socialt umgänge och träffa andra från hela Sverige.

Det är gratis för ungdomsklubbens 2 ombud att delta, och man behöver inte sitta i styrelsen för att få vara med. Du anmäler ditt intresse till din ungdomsklubb. Sista dagen för ungdomsklubben att anmäla till SDUF är 5 oktober.

 

För att komma till vår sida om Ungdomsklubbskonferens, klick här