VI SKA MEDs första pressmeddelandet

VI SKA MEDs första pressmeddelandet

VI SKA MED representerar i Almedalen!

För första gången i år ska projektet VI SKA MED befinna sig i Almedalen och tala för en bättre arbetsmarknad för unga döva samt unga med hörselskada eller kombinerad syn- och hörselnedsättning. Projektledaren Alexandra ska finnas på plats under tre intensiva dagar nästa vecka.

“Det ska bli riktigt roligt att för första gången representera projektet i Almedalen och tala för våra målgruppers vägnar, säger Alexandra. Vi kommer fokusera mycket på att informera aktörer på arbetsmarknaden om läget idag och se över hur de tänker kring ämnet.”

Läs hela pressmeddelandet här: VI SKA MED i Almedalen_PDF

Pressmeddelandet i Wordformat kan du ladda ner här: VI SKA MED i Almedalen_Word

Lämna ett svar