SVT har tilldelats SDUF:s pris Årets Handbojor

SVT har tilldelats SDUF:s pris Årets Handbojor

Sveriges Dövas Ungdomsförbund väljer SVT för årets Handbojor med motivering till deras fortsatta brist på tillgänglighet och bidragande till utanförskap för tiotusentals döva och hörselskadade enbart för den egna ekonomiska vinningen.

Vi har överlämnat detta uttalande till SVT:s VD Hanna Stjärne och SVT:s programdirektör Jan Helin. Vi hoppas att de tar itu detta och börja faktiskt arbeta tillsammans till en förbättrad och utvecklad tillgänglighet för döva och hörselskadade personer i hela ​Sverige. Vi ser fram emot att höra av dem för ett personligt möte.

Läs hela vårt öppet brev här: Uttalande Handbojor 2017

Vårt öppet brev i Wordformat kan du ladda ner här: Uttalande Handbojor 2017

Lämna ett svar