Vi har uppdaterat vår integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår integritetspolicy

SDUF värnar om den personliga integriteten för våra ungdomsklubbar och medlemmar. För att man som medlem ska känna sig trygg med hur vi hanterar ens e-postadress och andra personuppgifter, så har vi uppdaterat och förtydligat vår integritetspolicy.

SDUF hanterar personuppgifterna i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning som träder i kraft den 25 maj 2018. När vi hanterar dina personuppgifter har du rättigheter enligt dataskyddsförordningen. Det innebär att du kan få information om när och hur vi hanterar dina personuppgifter. Du kan även be oss ta bort dina egna uppgifter. Läs mer om SDUFs uppdaterade integritetspolicy om personuppgifter och integritet, här i vårt filarkiv: http://sduf.se/filarkiv/

Har du några frågor om medlemshanteringen eller om integritetspolicyn, hör gärna av dig till oss via kansli@nullsduf.se

Lämna ett svar