Kom med på SDUF:s Dövstudiersläger under höstlovet för juniorer!

Kom med på SDUF:s Dövstudiersläger under höstlovet för juniorer!

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

UPPDATERING: Lägret är inställt.

Du som är mellan 13-17 år – kom med på SDUF:s Dövstudiersläger under höstlovet för juniorer!

Var? I Västanviks folkhögskola i Leksand med FULL teckenspråkig miljö. Ta en chans att besöka och se hur det ser ut där. Ni som var med förra året – det finns nya ämnen att fördjupa er i, så anmäl er också!

Under lägret blir det spännande diskussioner om olika ämnen inom Dövstudier, aktiviteter och socialt umgänge med andra ungdomar från hela Sverige. Vi har döva ledare där på plats som ser till att det blir ett grymt läger för er alla.

Vad för aktiviteter? Bl a Escape Room – där man går in i olika rum där man måste samarbeta och lösa olika utmaningar för att kunna ta sig ut, 5-kamp i Västanviks folkhögskola och andra kvällsaktiviteter som har med Dövstudier att göra.

Vad är Dövstudier egentligen? Olika döva personer berättar och diskuterar med er om bland annat – vad är Audism? Castberggårdsyndromet? Vad är Dövkultur egentligen och hur blev dövrörelsen till och vad har dövrörelsen gjort för döva idag? Finns det Deaf Gain, på vilka sätt? Finns det dövkonst och hur ser det ut? Alla får prova där på plats att göra egen dövkonst!

Låter det som något för dig och dina kompisar? ANMÄL DIG!

Datum: 29 oktober-1 november (de som bor långt bort, kan ankomma 28 okober på kvällen)
Kostnad: 500 kr per deltagare, och då ingår ALLT; resor, boende, måltider och aktiviteter.
Antal: 15 deltagare mellan 13-17 år och 3-4 ledare
Deadline för anmälan: 10 oktober 2018
Länk för anmälan: http://sduf.se/verksamhet/lager/anmalan/

Frågor? Kontakta Lägergruppen: lager@nullsduf.se