Språkresesamordnare sökes – uppdrag hos SDUF

Språkresesamordnare sökes – uppdrag hos SDUF

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

SDUF söker nu dig som vill jobba på uppdrag hos SDUF, för att samordna en grym språkresa till USA sommar 2019 för döva och hörselskadade ungdomar 14-17 år!

Deadline för ansökan: 18 september 2018 till kansli@nullsduf.se

Hur ser uppdraget ut? Du jobbar hemma/på distans, men får självklart komma till vårt kontor i Stockholm om du vill, vi har ledigt bord och dator här. Du samarbetar nära med Sofia, verksamhetsansvarig i SDUF, där du får stöd och kan bolla olika idéer, frågor och beslut samt skapar en tidsplan och tar del av SDUF:s olika rutiner och mallar.

Du får arvode för hela detta uppdrag och arbetstimmarna motsvarar ca 10 % i månaden, det kan variera lite månad till månad. Du börjar ungefär oktober 2018 till augusti 2019 för avslut.

Dina ansvarsområden är bland annat att kontakta USA och olika skolor/platser där och besluta tillsammans med SDUF om var språkresan ska bli av. Du marknadsför i t ex sociala medier, öppnar anmälan, svarar på olika frågor, rekryterar ledare till språkresan, har kontakt med USA om olika viktiga papper/dokument och du bokar flyg i samarbete med oss. Om du själv vill vara ledare under resan är det inga problem. Du ordnar också en egen ledarträff med de två ledarna för språkresan där vi går genom allt praktiskt, program och olika papper att skriva under. Det är SDUF som söker fonder och fixar budget, men detaljer kring olika innehåll och de olika kostnaderna kan diskuteras med oss.

Vad förväntar vi av dig? Du ska vara minst 18 år, ha erfarenheter av USA, gärna har bott där själv, och är bra på skriven engelska. Du ska vara strukturerad, kan planera och tycka att det är roligt att ordna en toppresa för ungdomar!

Hur ansöker du? Skicka en text eller en video där du berättar varför du passar som språkresesamordnare åt SDUF och vad dina erfarenheter av USA eller om du planerat något med resultat förut, till kansli@nullsduf.se senast 18 september.

Välkommen med din ansökan!