Nyhetsbrev från Lägergruppen

Nyhetsbrev från Lägergruppen

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Här kommer nyhetsbrev från Lägergruppen!
Kontakt till Lägergruppen: lager@nullsduf.se

Leila: i helgens har vi Lägergruppen haft möte och rekryterat ledare och föreståndare samt valt deltagare – det gick bra!

Glenn: Spelläger och Barnläger i VV fhs har vi förlängt anmälan för, fram till 14 april. Så om du inte har anmält dig än – gör det nu!

Johan: Nu när vi har rekryterat ledare och föreståndare, så ska vi ha utbildningshelg för dem 26-28 april i Örebro. Ni som får jobb som ledare eller föreståndare, ska delta där. Vi ses där!

Glenn: “Barnläger” för 18-30 år på Björkö, har fått in anmälningar men vi har diskuterat och bestämt att förlänga deadlinen, mer info kommer. Du vill anmäla dig – du har fortfarande chansen. Anmäl dig och kom med!

Nikolaj: Nästa är 2020 ska vi Sverige stå värd för NUL (Nordiskt Ungdomsläger). Om du har några idéer eller frågor, bara att kontakta oss arbetsgruppen på nul@nullsduf.se . Vi ses!

Leila: I år 2019 ska vi Sverige stå värd för NUS (Nordiskt Ungdomsseminarium). Du kan kontakta oss i arbetsgruppen på nus@nullsduf.se . Vill du anmäla dig? Anmälan öppnar snart!