Information från SDUF:s VB om avhopp inom VB

Information från SDUF:s VB om avhopp inom VB

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Information från SDUF:s VB om avhopp inom VB. 

Kontaktuppgift: valberedning@nullsduf.se 

Textöversättning av vad Glenn säger i videon: 

“Hej!

Den här videon är från VB. Vi vill informera om att i kandidatlistan angående förbundsordförande, så är förslaget Juni Sowell. Hon har själv suttit i VB. Så nu vill vi informera klart och tydligt att från och med 1 oktober när vi föreslog hennes namn så avgick hon från VB. Hon har varit sammankallande, men sen avgången så är det jag, Glenn Aronsson, som tar över som sammankallande fram till förbundsstämman.

Så om framöver om ni har några funderingar eller vill kontakta VB, så kontakta mig eller Mikaela Söderström eller Florian Tirnovan, som då var suppleant men som nu är del av VB fram till förbundsstämman. Tack och vi ses till förbundsstämman, det blir spännande!”