Coronaviruset och SDUF:s verksamhet

Coronaviruset och SDUF:s verksamhet

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Under mars började en smittspridning av coronaviruset i Sverige och det har påverkat många arbetsplatser, och däribland SDUFs verksamhet. SDUF följer därför rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Utrikesdepartementet om hur vi ska agera för att minska risken till ökad spridning. Det har inneburit att SDUF fått ta till åtgärder, bland annat att anställda fått arbeta hemifrån och styrelsen har haft mindre representationer eftersom möten ställts in eller flyttats.

Mycket arbete har däremot kunna fortgå genom att möten hållits digitalt. Med andra ord fortsätter SDUFs verksamhet och om Folkhälsomyndigheterna eller Utrikesdepartementet inte avråder kommer SDUF genomföra sina aktiviteter och läger som planerat, vissa aktiviteter har vi dock valt att ändå ställa in, flytta fram eller ta via distans. Ni kan läsa vad som gäller för respektive aktivitet i vår hemsideflik om läger & events: http://sduf.se/vara-lager/ och i vår kalender: http://sduf.se/kalender/ . Mer detaljerad information om eventuell återbetalning och annat praktiskt kring varje enskild aktivitet, mejlas ut till de som har anmält sig. 

Har du frågor om SDUF:s arbete och verksamhet i samband med coronaviruset, kontakta generalsekreteraren Johanna Söderström på johanna@nullsduf.se