Bli medlem

Klick på rutan för att komma till SDR:s medlemssystem (mobilt bankID krävs som legitimation)

Instruktioner hur du blir medlem i SDUF via SDR:s system: Först väljer du dövförening (och då automatiskt medlemskap i SDR också). Sen väljer du vuxenmedlemskap (INTE stödmedlemskap!), så ser systemet om du är mellan 6-30 år, som är SDUF:s åldersgräns. Då visas förslag på tillhörande ungdomsklubb, som du aktivt väljer utan extra kostnad. Då blir du också automatiskt medlem i SDUF via ungdomsklubben. Klart för betalning och du får medlemsrabatter på alla våra läger, kurser och aktiviteter!

Läs mer om olika medlemsformer (inkl. barn och ungdomar) här. OBS – som stödmedlem i SDR blir man inte medlem i SDUF. Man ska vara fullvärdig medlem i en ungdomsklubb.

Lista över ungdomsklubbar hittar du här. Det går inte att ”byta” ungdomsklubb/dövförening under ett medlemskapsår om du redan har betalat in. Du kan alltid lägga till fler ungdomsklubbar/dövföreningar samma medlemskapsår, annars kan du byta när det är ett nytt medlemsskapsår (varje årsskifte).

Problem eller frågor om medlemssystemet? Kontakta SDR: http://sdr.org/bli-medlem . Annars finns FAQ här

Vad är SDUF för något?

SDUF ordnar läger för alla barn, tonåringar och äldre ungdomar. Inte bara det, utan också viktiga, billiga kurser om allt möjligt.

Som medlem får man hem Dövas Tidning och man blir en del av kampen för döva och hörselskadade barn och ungdomars rättigheter, t ex rätt till teckenspråk i samhället, i skolan, ja överallt.

Med ett medlemskap i SDUF stöttar man SDUF:s verksamhet och arbete för en bra framtid för döva och hörselskadade barn och ungdomar. Väldigt viktigt och värdefullt!

Bli medlem du också och bli en del av SDUF!

Klick på rutan för att komma till SDR:s medlemssystem (mobilt bankID krävs som legitimation)