Turkost fokus på styrelsearbete för döva ungdomar – en kurs på Västanviks folkhögskola

Mer information både på text och teckenspråk kommer snart här!

Är du med i en ungdomsklubbsstyrelse eller liknande? Eller funderar du på att sitta i någon styrelse men vill veta först vad det innebär? Eller vill du få verktyg för att fokusera dig ännu mer i ditt turkosa styrelsearbete och utveckla ungdomsklubben?

Boka in dig till den 11-13 maj 2018 för en helgkurs på Västanviks folkhögskola tillsammans med SDUF om turkost fokus på styrelsearbete för ungdomar!

 

Kursinnehåll
Mer information om kursinnehåll kommer snart här.

Kursdatum
11-13 maj 2018 i Västanviks folkhögskola. Alla anländer på fredagsförmiddagen och kursen startar vid lunch. På söndagen slutar kursen vid lunch och sen är det avfärd på eftermiddagen.

Kurskostnad
500 kr per deltagare, då ingår det allt! Resor, måltider, boende, aktiviteter och själva kursen. OBS – vid avhopp, får ungdomsklubben betala eventuella avbokningskostnader för tåg och boende.

Garanterad plats för varje ungdomsklubb
Vi räknar med ca 10 deltagare. Alla som är medlem hos SDUF kan anmäla sig till denna kurs, men SDUF vill prioritera våra 8 aktiva ungdomsklubbar först, de får förtur med minst 1 garanterad plats per ungdomsklubb. Om det är flera som vill anmäla sig via samma ungdomsklubb, kan ungdomsklubben skicka en ”prioriteringsordning” på personerna. Om du vill anmäla dig utan ungdomsklubb, går det bra, om det finns platser över.

Anmälan
Vi förutsätter att du har goda färdigheter i teckenspråk då alla lektioner sker på svenskt teckenspråk.  Du anmäler dig till din lokala ungdomsklubb eller om du inte vill representera någon ungdomsklubb, anmäl dig direkt till SDUF. När du anmäler dig, skriv eller videofilma dig och förklara varför du vill delta på kursen. Kursen kan ta upp till max 15 deltagare, så anmäl dig redan idag!

Vem kan anmäla sig? Alla som är döv och ungdom upp till 30 år. Ungdomsklubben eller du skickar anmälan till Sofia på sofia@nullsduf.se senast 6 april 2018! Anmälan per person ska innehålla (på skrift eller video):
Kursens namn: Turkost fokus på styrelsearbete för döva ungdomar
För vilken ungdomsklubb:
Förnamn och efternamn:
Personnummer:
Adress:
Postadress:
Telefon:
E-mail:
Önskas logi på Västanvik?:
 JA eller NEJ
Varför du/deltagaren vill delta på kursen: 

Sista anmälningsdag
6 april 2018

Medlemskap i SDUF
För att delta i den här kursen med medlemsrabatt ska du vara medlem i din ungdomsklubb och SDUF. Är du osäker på om du är medlem? Kontakta Sofia på sofia@nullsduf.se!

Välkommen med din anmälan!