Utbildningshelg för dig som ska jobba som lägerledare hos SDUF

Utbildningshelgen blir av 5-7 maj 2017 i Stockholm i UH:s kansli och helgen är obligatorisk för dig som ska jobba som lägerledare hos oss. Vi har gemensam lägerutbildning tillsammans med UH (Unga Hörselskadade) och DBU (Dövblind Ungdom).

Under helgen får du chansen att träffa andra lägerledare och lära känna varandra samt ha planeringstid. Ni får också lära er konflikthantering, HLR (Hjärt- och Lungräddning), Första hjälpen, NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som ADHD, Asperger etc.) samt om hur man bemöter tvåspråkigheten (teckenspråk och tal) på ett bra sätt och mycket mer!

Om du bor i Stockholm, så bor du hemma som vanligt och deltar med i utbildningen lördagen och söndagen.

Om du bor utanför Stockholm, så står SDUF för dina rese- och boendekostnader. Du kan komma på fredagskvällen och checka in i lugn och ro inför lördagsmorgonen, då utbildningshelgen startar.

För att se preliminärt program för helgen – klick här!

Mer praktisk information kommer senare till er som fått jobb som lägerledare. Det är information som tågbokningar, vägbeskrivning, vad man ska packa, fastspikat program samt material som t ex krishanteringsplan och PM för Lägerverksamheten, att läsa på innan utbildningen. För att se hur lägerdokumenten ser ut (alla får samma i mejl), klick här. 

Har du frågor om utbildningshelgen – kontakta Lägergruppen på lager@nullsduf.se !

Vill du ansöka jobbet som lägerledare? Gör det senast 9 mars 2017! Klick här!