SDUF söker koordinator till kansliet!

Du visar för närvarande SDUF söker koordinator till kansliet!

SDUF söker koordinator till kansliet!

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Sveriges Dövas Ungdomsförbund söker Koordinator

Om SDUF

Sveriges Dövas Ungdomsförbund (SDUF) är en ideell organisation för döva och hörselskadade barn och ungdomar i Sverige som arbetar för att alla ska få samma möjligheter till delaktighet och inflytande i samhället på svenskt teckenspråk. Vi bevakar och driver frågor från förskola ända upp till högskolestudier, vi motsätter oss all form av diskriminering som uppstår på grund av normativa värderingar i samhället. Rätten till teckenspråk är kärnan i vårt intressepolitiska arbete. Vi har drygt 900 medlemmar i sju lokalföreningar.

Om tjänsten

Koordinator har det övergripande ansvaret för kansliet och att driva organisationen tillsammans med förbundsstyrelsen. I det administrativa ansvaret ingår arbetsledning samt budget- och planeringsansvar för förbundet. Som Koordinator arbetar du främst med ungdomsförbundets intressepolitiska arbete som sträcker sig från utbildning och tillgänglighet till sociala och kulturella frågor. Du kommer att arbeta med omvärldsbevakning, ansvara för att förbundets frågor syns utåt, ha kontakt med barn och ungdomar tillsammans med kansliet samt med myndigheter och andra organisationer. Den röda tråden genom hela förbundets ideologi är rätten till teckenspråk i alla sammanhang under sin uppväxt. Tjänsten innebär även en del resor, kvällar och helgarbete. Placeringsorten är Stockholm, på förbundets kansli.

Om dig

Vi ser gärna att du är intresserad av intressepolitiska frågor och att driva påverkansarbete samt att du delar dövrörelsens ideologi. Du är engagerad, har en grundläggande datorvana och har erfarenheter av ideella organisationer. Du har också en god initiativ- och samarbetsförmåga och klarar av att arbeta både självständigt och mål- och resultatinriktat. Du har goda språkkunskaper och uttrycker dig väl i både svenskt teckenspråk och skriven svenska samt har grundläggande baskunskaper i såväl s.k. internationellt tecken som skriven engelska. Stor hänsyn tas till din personliga lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100 %) där vi tillämpar provanställning de första sex månaderna med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsvillkoren följer arbetsplatsens kollektivavtal mellan KFO och Unionen samt arbetsplatsens tjänstereglemente.

Beskriv varför just du skulle vara aktuell för tjänsten och bifoga ditt CV samt löneanspråk skickas per e-post till arbetsledaren, förbundsordförande Mia Modig, på mia.modig@nullsduf.se senast den 4 september 2014. Frågor besvaras av Mia Modig på ovan nämnda e-postadress.