Information från VB (på teckenspråk)

Information från VB (på teckenspråk)

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

 

Sammanfattning av filmen:
Hej! Jag heter Petra och sitter i SDUF:s VB, och vi håller på att söka efter folk som vill sitta i SDUF:s styrelse inför förbundsstämman 17-19 april i Umeå.

Vi behöver er hjälp med att få namnförslag på de personer som ni tror kan passa i styrelsen – eller kanske du själv känner du kan passa i styrelsen?

Vi ser gärna att det kommer in massor namnförslag på vem som helst! Både från ungdomsklubbar eller privatpersoner. Det underlättar vårt arbete och vi kan titta genom förslagen och välja ut de bästa kandidaterna.

En styrelse ska vara blandat! Om du känner ”nää, de där och jag är inte samma typ” – det spelar ingen roll – DU kan bidra med något!

Du måste inte ha föreningslivserfarenhet – viktigast är att du känner att du kan engagera dig och bidra med något – det är det vi söker efter.

Vad du kommer jobba med i styrelsen – det är du som väljer själv, det finns många olika saker som man kan jobba med. Det kan vara mer inriktat på ekonomi, läger, utbildning, kultur och mycket annat.

Jag kan lova dig att styrelsearbete är väldigt kul! Om du inte har erfarenhet innan, så får du massor med erfarenhet efteråt, bra för arbetslivet sen.

Kontakta oss!

Alla förslag skickas till Petra Örlegård, petra.orlegard@nullgmail.com eller SMS/Facetime/whatsapp 0760487243