SDUF:s tredje kampanjfilm är ute!

SDUF:s tredje kampanjfilm är ute!

Den här gången visar vi glimtar från SDUF:s viktigaste verksamhet: Läger och Stadskampen bland annat.

 

 

I årtal har SDUF ordnat olika typer av läger för barn, juniorer och ungdomar. Den har filmen ger en tillbakablick på olika läger som SDUF har ordnat under 2015 och 2016. Senast stod SDUF som värd för EUDY ungdomsläger 2016.

Lägren tillhör SDUFs hjärtefrågor där nya kontakter knyts ihop, många härliga minne bildas och nätverk utvidgas. SDUF välkomnar alla målgrupper oavsett bakgrund – huvudsaken är att alla använder teckenspråk under lägertiden.

SDUF har redan deltagit i det första lägret 2017 som ordnades av WFDYS – World Federation of the Deaf Youth Section i Australien och vi ser fram emot fler läger som kommer att ske under sommaren 2017!

Lämna ett svar