5 svenska ungdomar sökes till EDYCs talangshow 6 oktober i Stockholm!

5 svenska ungdomar sökes till EDYCs talangshow 6 oktober i Stockholm!

EUROPEISK TALANGSHOW

Minns du det lyckade eventet som vi arrangerade år 2012? Ja, det var nordisk talangshow. Denna gång kommer vi arrangera samma event för igen, men med alla europeiska länder denna gång. Detta är europeisk talangshow!

Finns det någon i ditt land som är intresserad av teater och kultur? Eller finns det någon som drömmer om att stå på scenen och visa sina förmågor som ingen vet? Vi efterlyser aktörer!

Varje land i Europa (medlemmar i EU eller Europarådet) har möjligheten att registrera upp till fem aktörer, helst unga, där de kan utföra sina kreativa färdigheter och visa sina talanger. Det kan vara sånger eller dikter på teckenspråk, cirkus, dans, ståuppkomik och så vidare. Tre domare kommer välja finalisterna till den sista showen där publiken väljer vinnaren.

Aktörerna bör komma till Stockholm tisdagen den 3 oktober för repetitioner och workshop innan den riktiga showen börjar på fredagen, 6 oktober. De kan stanna kvar till söndag 8 oktober för att medverka på EUDY 30-årsjubileum.

Är du intresserad och känner dig frestad?! Sista anmälningsdagen för ditt intresse att vara på scen är den 10 september 2017 till ditt ungdomsförbund eller lokala ungdomsklubb i ditt land.

Lämna ett svar