Annons: SDUF generalsekreterare – vikarietjänst

Annons: SDUF generalsekreterare – vikarietjänst

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Generalsekreterare vikarietjänst

Sveriges Dövas Ungdomsförbund (SDUF) är en ideell organisation för döva och hörselskadade barn och ungdomar i Sverige som arbetar för att alla ska få samma möjligheter till delaktighet och inflytande i samhället på svenskt teckenspråk. Vi bevakar och driver frågor från förskola ända upp till högskolestudier, vi motsätter oss all form av diskriminering som uppstår på grund av normativa värderingar i samhället. Rätten till teckenspråk är kärnan i vårt intressepolitiska arbete. Vi har runt 900 medlemmar i åtta lokalföreningar.

Tycker du att teckenspråk och engagemang för döva barn och ungdomar är viktigt?
Sugen på att prova på hur det är att vara en generalsekreterare?

Om tjänsten

Då vår generalsekreterare är tjänstledig söker vi en vikarie under en fyra månaders tid. Den vikarierande generalsekreteraren ska under denna period driva organisationen tillsammans med förbundsstyrelsen och övriga anställda på kontoret.

Kanske blir det du?

Du får fördela, genomföra samt följa upp arbetet på kontoret med stöd från arbetsledare. Bevaka omvärlden, sköta kontakter med myndigheter och andra organisationer samt kommunicera förbundets frågor utåt i samhället och till våra medlemmar.
Tjänsten kan även anpassas efter din kompetens och dina intressen. Tjänsten innebär en del resor, kvälls- och helgarbete.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet från ideella organisationer och ideellt engagemang. Du har en god initiativ- och samarbetsförmåga och klarar av att arbeta både självständigt och mål- och resultatinriktat. Du har goda språkkunskaper och uttrycker dig väl i både svenskt teckenspråk och skriven svenska samt har baskunskaper i såväl s.k. internationellt tecken samt skriven engelska. Stor hänsyn tas till din personliga lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under fyra månader mellan 13 augusti och 31 december. Placeringsort är på Sveriges Dövas Ungdomsförbunds kansli i Sundbyberg, Stockholm. Vi följer kollektivavtal mellan KFO och Unionen.

Rekryteringen sker löpande, skicka ditt personliga brev och CV till ansokan@nullsduf.se senast 1 juli.

För frågor om tjänsten kontakta förbundets vice ordförande och arbetsledare Stine Venseth på stine@nullsduf.se.
Välkommen med din ansökan!