Vikarierande generalsekreterare sökes!

Vikarierande generalsekreterare sökes!

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Sveriges Dövas Ungdomsförbund (SDUF) är en ideell organisation för döva och hörselskadade barn och ungdomar i Sverige som arbetar för att alla ska få samma möjligheter till delaktighet och inflytande i samhället på svenskt teckenspråk. Vi bevakar och driver frågor från förskola ända upp till högskolestudier, vi motsätter oss all form av diskriminering som uppstår på grund av normativa värderingar i samhället. Rätten till teckenspråk är kärnan i vårt intressepolitiska arbete. Vi har runt 900 medlemmar i åtta lokalföreningar.

Tycker du att teckenspråk och engagemang för döva barn och ungdomar är viktigt och spännande?Sugen på att prova på hur det är att vara en generalsekreterare?

Om tjänsten

Då vår generalsekreterare är tjänstledig söker vi en vikarie som kan hjälpa oss driva organisationen tillsammans med förbundsstyrelsen och övriga anställda på kontoret mellan augusti till december 2018.

Kanske blir det du?

Du får fördela, genomföra förbundsstämma samt följa upp arbetet på kontoret med stöd från arbetsledaren i förbundsstyrelsen. Du kommer arbeta med stötta förbundsstyrelsen med underlag, information och närvara vid olika representationer. Du kommer även ha den möjligheten att åka till European Youth Worker tillsammans med en styrelsemedlem till Österrike under hösten. Tjänsten kan anpassas efter din kompetens och dina intressen.

Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare suttit med i styrelse och tagit del av styrelsearbete, har erfarenhet av att följa en verksamhetsplan, har lätt för att ta kontakt med människor. Du kan påbörja saker på egen hand, har lätt för att samarbeta med andra, kan arbeta efter mål och leverera som till exempel att ta fram underlag, information och genomföra evenemang tillsammans med andra medarbetare i kansliet. Du kan hjälpa medarbetare att skapa en helhetsblick, planera och prioritera. Du är bekväm att skriva svenska och talar flytande teckenspråk. Stor hänsyn tas till din personliga lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under fyra månader mellan 13 augusti och 31 december med möjlighet till förlängning upp till ett år. Placeringsort är på Sveriges Dövas Ungdomsförbunds kansli i Sundbyberg, Stockholm. Vi följer kollektivavtal mellan KFO och Unionen.

Tillträde: Omgående

Omfattning; Heltid

Rekryteringen sker löpande, skicka ditt personliga brev och CV till ansokan@nullsduf.se senast 22 juli.

För frågor om tjänsten kontakta förbundets vice ordförande och arbetsledare Stine Venseth på stine@nullsduf.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Se hela ansökan i pdf: Annons vikarietjänst generalsekreterare