Lägerledare sökes – senast 13 mars

Lägerledare sökes – senast 13 mars

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Ansök som lägerledare till SDUF:s sommarläger 2019

Deadline för ansökan: 13 mars 2019

Ålder: Mellan 18-35 år, som praktikant kan du vara från 16 år

För en full ansökan krävs det en personlig video på dig själv, CV, utdrag ur belastningsregistret samt att du fyller i ett formulär i vår hemsida. Allt finns här: http://sduf.se/verksamhet/lager/jobb/

Våra krav är bl. a. att du är fullt teckenspråkig, kan delta i vår utbildningshelg 26-28 april 2019 i Örebro och tycker det är jättekul att jobba med barn och ungdomar.

För att se mer detaljerad information om alla läger inkl. datum som du kan söka jobb till, gå in här: http://sduf.se/vara-lager/

Frågor? Kontakta oss: lager@nullsduf.se

Glenn i videon: 
Hej!

Nu är det pi kallt ute, med härlig vit snö och julen som är förbi. Däremot börjar jag nu fundera på vad jag ska göra i sommar. Jag var inne i SDUF:s hemsida och tittade och såg det här! Där står det att det finns JOBB i sommar! Jag ser framför mig barn, utomlandsresor, spelläger och massor olika sorters läger. Klart att jag ska ansöka så att jag också kan ha jättekul under sommaren och så slipper jag lata mig.

Tänk dig – att jobba och umgås intensivt med massor med barn och ungdomar. Ja jag ska hem och skicka in ansökan för jobb! Du också? Vi ses!