Projekt Äkta Man: Vill du göra skillnad på riktigt?

Du visar för närvarande Projekt Äkta Man: Vill du göra skillnad på riktigt?

Projekt Äkta Man: Vill du göra skillnad på riktigt?

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Just nu söker vi teckenspråkiga personer i Sverige som vill vara med och skapa ett tryggt dövsamhälle, fritt från våld. Vill du göra skillnad där du bor? Sök till vår samtalsledarutbildning!

BLI EN AV VÅRA SAMTALSLEDARE – BLI EN SAMHÄLLSHJÄLTE PÅ KÖPET!

Du får möjlighet till personlig utveckling och medvetandehöjning genom diskussioner. 

Genom dig som samtalsledare vill vi öppna upp för samtal och reflektioner hos döva män om manlighetsnormer och skadliga ideal och hur det påverkar livet och omgivningen för döva killar och män.

Om dig

Vi tror att förändring kommer inifrån genom att män själva tar större ansvar för att uppnå ett jämlikt dövsamhälle fritt från våld. Därför söker vi i första hand dig som är kille eller man. Men även andra är välkomna att söka och kan erbjudas plats. Vi söker dig som är empatisk, pålitlig och öppen för förändring och självkritik. Du bör vara en del av dövsamhället och ha viljan att förändra.

Hur?

Utbildningen är uppbyggd på två tillfällen på distans och en helg med fysisk träff i Stockholm.

Utbildningen innehåller metodövningar, föreläsningar och workshops med utbildade döva kursledare, och målet är att du efter utbildningen ska kunna leda samtal om bland annat maskulinitet, våld och ideal i olika grupper. Du kommer att kunna välja om du vill leda grupper med unga på fritidsgårdar, eller med idrottare i idrottssammanhang, eller båda delarna.

När?

5 oktober: Digital träff (kvällstid)

8-10 oktober: Fysisk träff i Stockholm

19 oktober: Digital träff (kvällstid)

Projektet står för resa, kost och logi. Utbildningen är gratis. Efter genomförd utbildning får du arvode för varje träff du genomför.

Ansök genom att skicka en video på teckenspråk (max 3 min) där du berättar lite om dig själv och varför du vill bli samtalsledare till patrik.nordell@nulldovidrott.se eller via Whatsapp till 0735037404.

Annonsen finns även i pdf-fil: