Lägerledare till NUL sökes!

Du visar för närvarande Lägerledare till NUL sökes!

Lägerledare till NUL sökes!

  • Inläggskategori:Nyhetsarkiv

Sök jobb som NUL:s gruppledare!
Deadline är den 9 juni kl 23.45!

När: 15–19 juli 2024

Var: Elverum, Innlandet, Norge
Lägerplatsen ligger:  1,5 timmar från Oslo Airport, Gardermoen.

Tema: The Jubilee Week

NDFU i samarbete med NDF har glädjen att meddela att Nordiska Ungdomslägret, NUL, kommer att äga rum i år trots att lägret var nära att ställas in! Egentligen skulle NUL hållas i Finland, men av flera skäl har Norge tagit ansvaret för att organisera årets NUL.

Varje nordiskt land kan skicka max 10 deltagare i åldern 18–30 år, samt en ledare. Lägret är för döva och hörselskadade ungdomar som använder teckenspråk.
Som lägerledare står SDUF för ledarens resor, kost och logi i Norge samt ledarens arvode.

Gruppledares roll inför NUL innebär: 

Du måste vara minst 21 år. Du har det övergripande ansvaret för den svenska gruppen utomlands. Du har kontakt med SDUF-kansliet och Lägergruppen om praktiska saker både innan och efter lägret, t ex biljetter till resor, inköp av material, information till deltagarna/föräldrarna etc. Du ansvarar för handkassan och ekonomin under lägret. Du deltar i ledarmöten varje dag med de andra utländska gruppledarna. Du får gruppledararvode och allt är gratis, t ex resor, boende och mat.

OBS: Om det blir du som blir vår lägerledare kommer du att genomgå en kort lägerutbildning med verksamhetsansvarig och en av lägergruppen. Du kommer att få information om lägret, regler och ansvarsområden, samt tre viktiga bilagor. När? Du och verksamhetsansvarig kommer att boka ett datum som passar er båda, tillsammans med en av lägergruppen. Utbildningen kommer att pågå i en timme.

Har du funderingar och frågor om rollen på lägret? Kontakta Lägergruppen på på lager@nullsduf.se

Länk till anmälan:

https://forms.office.com/e/m4YNPbH8fw

Öppnar fredag 31 maj kl 08.00 till 9 juni kl 23.45