Mer information om språkresan finns här

Deadline för att ansöka jobb som ledare till SDUF:s språkresa är nu stängd. Varmt välkommen att senare söka igen här till SDUF:s nästa språkresa 2021!

Våra krav är…
– att du kan flytande teckenspråk
– att du kan internationella tecken och amerikanskt teckenspråk flytande
– att du är minst 20 år gammal
– att du är medlem i SDUF (annars ansök här)
– att du deltar med i vår obligatoriska lägerledarutbildning xx (mer information här) – OBS, om du bor i USA och inte kan delta, kontakta oss!
– att du tycker det är roligt att jobba med ungdomar!

För en fullständig och giltig ansökan ska du skicka in…

– Ansökningsformulär 
finns längre nedan på den här sidan, klicka och fyll i dina uppgifter

– En video som personligt brev, där du berättar om dig själv på amerikanskt teckenspråk (ASL)
maila till sprakresa@nullsduf.se, det ska alltså vara en video/film på ASL, inte skriftligt!  Filmen ska vara max 5 minuter och innehålla: vem du är, vad för erfarenheter av läger eller ungdomar du har och varför vi ska välja just dig, vad du kan bidra till som ledare. Videon ska inte vara för suddig eller för mörk.

– Ditt CV skriftligt 
maila till sprakresa@nullsduf.se

– Kopia av ditt pass
maila till sprakresa@nullsduf.se – det är viktigt att du skickar en kopia av ditt pass, detta för att vi ska kunna boka flygresor snabbt och billigt om du blir vald att jobba som ledare. OBS! Enligt lagen så måste alla ha pass som är giltiga i minst 6 månader efter det datum man lämnar USA. Du måste alltså fixa nytt pass redan nu om ditt pass går ut snart.

– Utdrag ur ditt belastningsregister (original)
Du hämtar ditt utdrag ur belastningsregister från polisen, det kan du göra här (länk till polisens hemsida). När du har fått det hem, ska du posta det till oss, helst med oöppnat kuvert. Efter avslutat läger får du tillbaka ditt original. Utdraget är alltid kostnadsfritt och rätt blankett är ”Övrigt arbete med barn/kontakt med barn” nr 442.14. Gör det så snart som möjligt, då det kan ta två veckor.
Skicka per post till:
Sverige Dövas Ungdomsförbund
att: Sofia Nilsson
Rissneleden 138, 6 tr
174 57 Sundbyberg

Vi behandlar inga ofullständiga ansökningar.

Jobbansökningsformulär

Deadline för att ansöka jobb som ledare till SDUF:s språkresa är nu stängd. Varmt välkommen att söka igen till SDUF:s nästa språkresa 2021!